Alkohol och mer på nätet

Denna blogg är ämnad till mina två stora intressen, kläder samt att gå på auktioner. Båda dessa intressen kan jag med lätthet nyttja internet till och det går nog inte en vecka utan att jag har

beställt ett nytt plagg från någon sida på nätet. Det många frågar mig är om jag verkligen får det jag beställer jämt och svaret på den frågan är nej, ibland blir det fel storlekar eller färg men då är  det bara att skicka tillbaka, inga problem alls. Men nu till dagens blogg, ju mer jag har surfat runt på internet, ju mer har jag märkt hur lätt det är att beställa fler saker på nätet. Till exempel så beställde vi en hel ranson av alkohol på nätet för några veckor sedan. Det fungerar så att man visar legitimation när man hämtar ut varorna. Hur enkelt som helst. Vi har även pratat om att testa matkassor som kommer ut en gång i veckan med middagen bara att värma upp. ENKELT!

Nu ska jag iväg och laga middag.

 
 
 
 
 
petit