Fynd inför bröllopssäsongen

Nu närmar sig sommaren med stormsteg, och med sommaren kommer bröllopssäsongen! Vi har faktiskt blivit inbjudna till hela tre bröllop i sommar, hela familjen, vilket så klart är jätteroligt! Men eftersom de tre paren som gifter sig också känner varandra betyder det att många andra av gästerna också kommer att gå på alla tre bröllop, vilket betyder att vi inte kan ha samma kläder flera gånger (tycker i alla fall jag – min man håller inte med). Så jag har klickat runt som en tokig på en massa olika klädbutiker på nätet för att hitta snygga festkläder åt mig själv och mina barn (maken får klara sig på egen hand).

Som tur är hittade jag Outletsverige.se, som jag efter att ha använt tycker är det bästa stället att köpa billiga märkeskläder. De hade ett stort utbud av festkläder för både vuxna och barn från kvalitetsmärken som man känner till, och priserna var så bra att jag inte behövde känna dåligt samvete över att köpa tre olika outfits till mig själv och barnen. Så nu kan vi stila i nya kläder på varje bröllop i sommar! Det ska bli så roligt att se vad alla andra har på sig, och så klart att se alla fina brudar och brudgummar!

 
 
 
 
 
petit